×
Forside -
Bliv medlem -
Muligheder som medlem

Muligheder som medlem

Kongens Fadebur er en fælles platform for alle fødevarevirksomheder og -producenter på Øst- og Sydøstfyn. Netværket har skabt et fælles brand, som man kan være en del af samt skabt mulighed for at markedsføre sine produkter og ydelser med en historisk fortælling, der har rod i vores lokalområde.

De konkrete muligheder, som Kongens Fadebur byder på er følgende:

  • Fællesskab

Kongens Fadebur leverer mad til diverse arrangementer, aktiviteter mm. Her anvender hovedleverandør så vidt muligt produkter fra de øvrige medlemmer.

Derudover satser foreningen på at skabe et fælles brand, hvor de enkelte virksomheder kan udvikle et produkt, der med logo og fortælling kan være med til at markedsføre historien, produktet og foreningen.

  • ERFA-gruppe

Deltagelse i en erfa-gruppe, hvor Kongens Fadeburs medlemmer kan sparre og udvikle ideer både i fællesskab og derudover udveksle erfaringer, der kan være til gavn for fælles eller lokal udvikling.

  • Label og logo

Som medlem af Kongens Fadebur er der to måder at eksponere sig på:

  1. Private label – etiket er designet med historisk fortælling og KF-logo; produkter er ofte udviklet i samarbejde med Kongens Fadeburs koordinator, Nyborg Slot og producent.
  2. Mærkater – Kongens Fadebur har mærkater og plakater, der kan vise, at I er medlem af Kongens Fadebur. Mærkater kan sættes på (af jer) udvalgte produkter, som er jeres egne (eller andre KF-medlemmers) i jeres butikker.
  • Designmanual

Foreningen Kongens Fadebur har udviklet en designmanual med logo, etiketter og andet grafisk materiale.

Dette er GRATIS til rådighed for samtlige medlemmer af Kongens Fadebur.

  • Favorable priser

En del af samarbejdet med Nyborg Slot og Nyborg Kommune giver nogle muligheder for at deltage gratis med bod på Kongens Høstmarked hvert år i september.

Til Danehofmarkedet placeres Kongens Fadeburs medlemmer som en samlet enhed ved siden af kamppladsen, der er centralt placeret foran Rådhuset og overfor Nyborg Slot.