×

Bliv medlem

Bliv medlem

Hvem kan blive medlem?

Producenter af kvalitetsfødevarer (avlere, producenter), professionelle brugere (restauratører) eller forhandlere af fynsk producerede eller fynsk forarbejdede fødevarer (detailhandel, specialiserede fødevarebutikker), producenter eller forhandlere af andre typer varer, der kan bidrage i forhold til foreningens formål. Medlemmerne er hjemmehørende i det kongelige Nyborg Len og følger Fadebursloven.

Bliv medlem

Fadebursloven

Ved etablering af foreningen Kongens Fadebur blev en Fadeburslov formuleret. Den beskriver både ideen med Kongens Fadebur, hvilken opgave foreningen har givet sig selv samt hvordan og hvem, der kan deltage i Kongens Fadebur.

Læs mere

Betingelser

Hele tanken med Kongens Fadebur er, at vi kan skabe et fælles grundlag for fødevaresektoren på Øst- og Sydøstfyn; et fællesskab, der kan benyttes af alle i eget tempo. Det er dog nødvendigt, at medlemmerne selv er en drivende faktor for netværket og er med til at skabe udviklingen.

Læs mere

Muligheder som medlem

Kongens Fadebur er en fælles platform for alle fødevarevirksomheder og -producenter på Øst- og Sydøstfyn. Netværket har skabt et fælles brand, som man kan være en del af samt skabt mulighed for at markedsføre sine produkter og ydelser med en historisk fortælling, der har rod i vores lokalområde.

Læs mere

Lidt om foreningen

Foreningen Kongens Fadebur blev stiftet i 2013 med formålet at skabe nye produkter og fødevareoplevelser med oprindelse og historie, der tager afsæt i Østfyn og historien om Nyborg Slot og by som centrum for kongemagten i middelalderen. Det oprindelige projekt, der var ejet af Østfyns Museer, er grundlaget for foreningens eksistens. Bestyrelsens medlemmer har alle deltaget i og bidraget til projektet. Den oprindelige idé fra projektet er derfor forankret i foreningen.

Læs mere

Bestyrelsen